Langtidsleje

Lej bil hos Fredericia Biludlejning

Fredericia Biludlejning udlejer biler til virksomheder og private.

Du kan leje en eller flere biler til netop dit formål – vi tilbyder dig altid en enkel og fleksibel løsning til konkurrencedygtig pris – samtidig med at du slipper for dyre lån og uventede regninger.

 

Få langtidsleje af bil til god pris

Fredericia Biludlejning imødekommer netop dine ønsker, når du har brug for en aftale om langtidsleje – hvad enten det drejer sig om at du har brug for at leje en bil gennem en længere periode, fordi du ønsker at kende til dine faste udgifter, hvor du ikke skal tage højde for udgifter til billån, service, syn af bil eller udstyr, eller en virksomhed i en periode med spidsbelastning, har brug for ekstra biler og ser en fordel i at kunne nøjes med at have udgifter i den periode man rent faktisk bruger bilen, gør vi vores bedste for at finde præcis den bil der passer til dine ønsker og behov. Vi tilbyder naturligvis vores billigste pris, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde lave et uforpligtende tilbud, med vores bedste og billigste lejepris.

Har du brug for at forlænge din lejeperiode og ønsker at beholde den samme bil, gør vi naturligvis alt for at det er muligt.

Vi er kræsne, med hensyn til de biler vi tilbyder kunderne, og alle biler er selvfølgelig synede efter lovens bestemmelser og i sikkerhedsmæssigt forsvarlig stand. Så vi er sikre på, at vi altid kan tilbyde dig en bil der passer præcis til dit behov.

 

Kontakt os i dag på telefon 40 20 30 66, skriv eller kig ind til os på Gl. Landevej 61, Fredericia.

Vi glæder os til at hjælpe dig!