Erhvervsleje

Lej en bil med ekstra service

Fredericia Biludlejning udlejer biler til private og virksomheder.

Vi er klar til at hjælpe dig, når du vil leje en eller flere sikre, stabile og velkørende biler til fornuftige priser. Alle vores biler er synede og kan køres af dig, der har almindeligt kørekort til personbil.

Du kan leje en bil i netop den periode, du har behov for – det er vigtigt for os at imødekomme netop dine behov, hvad enten du har brug for en bil lige nu eller ønsker en fast aftale om lejebiler til din virksomhed.

Du får selvfølgelig ekstraudstyr med, hvis du har brug for det – fra GPS over tagbokse til flyttekasser, flyttetæpper og barnestole.

Spar penge, når du lejer bil til erhverv

I dag leaser de fleste virksomheder deres biler – men der kan være penge at spare ved at leje biler hos Fredericia Biludlejning.

Du får en lejeaftale fra 1-48 måneder, alt efter dit kørselsbehov.

Hos Fredericia Biludlejning er du hverken bundet af lån eller dyre leasing-aftaler – og du er fri for uventede udgifter, der altid kommer, når man mindst venter det.

Vores tilbud omfatter alle udgifter – og du kan altid aflevere bilerne, når du ikke længere har brug for dem i virksomheden. Du betaler kun måneden ud – så er det slut med at betale i dyre domme for leasede biler, der bare samler støv i garagen!

Kontakt Fredericia Biludlejning

Fredericia Biludlejning ejes og drives af Morten Eis og Carsten Jochumsen.

Vi er to glade bilelskere, der brænder for at tilbyde dig biludlejning med ekstra service, sikkerhed og fleksibilitet.

Kontakt Fredericia Biludlejning i dag, eller kig ind til os på adressen Gl. Landevej 61, Fredericia.

Ring til os på telefon 40 20 30 66, eller skriv til os hvis du ønsker at leje en bil til konkurrencedygtig pris.

Ved Fredericia Biludlejning ApS, har vi biler til alle formål- men alle biler kan føres med alm. kørekort.

I Fredericia Biludlejning, har vi forpligtiget os til følgende:

-Sikkerhed! Alle vores biler er synede efter lovens bestemmelser og godkendte som udlejningsbiler. Vi er kræsne, når det kommer til hvilke biler vi sætter vores kunder i.

-Prisen! Vi har bevist, at det kan lade sig gøre, at leje gode fornuftige biler ud, til priser der ikke vælter budgettet.

-Service! Vores biler leveres serviceret og rengjorte. Vi er lydhør over for den enkelte kundes behov og ønsker, herunder langtidsleje, firmaaftaler og evt. værkstedsperiode for egen bil.

Få en god lejebil i Fredericia efter dine ønsker

Har du svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, når bilen pludselig strejker? Den slags sker altid, når det bare ikke må ske – men løsningen er heldigvis enkel: Lej en bil hos Fredericia Biludlejning.

Du får altid en fleksibel løsning til en overkommelig pris – også hvis du kun skal bruge den i et par dage, mens din egen bil bliver repareret.

Du får leveret en ren bil i flot stand. Når din bil er klar igen, afleverer du bare lejebilen – der er ingen bindingsperiode.

Lettere bliver det ikke at køre til job, fritidsinteresserer og børnenes skole, når din egen bil ikke vil være med!